jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Takigawa Yumi 多岐川裕美 ( Yumi Takigawa )

NameTakigawa Yumi
多岐川裕美
Age66
Star SignAquarius
Birthday16 February 1951





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 4 [2009]
警視庁捜査一課9係 4
(ep. 2)
Kansahojin [2008]
監査法人
Shibata Keiko (Kenji's mother-in-law)
Natsu Kumo Agare [2007]
夏雲あがれ
 
Karei naru Ichizoku [2007]
華麗なる一族
 
Koumei Ga Tsuji [2006]
功名が辻
Kinu
Sensen Fukoku [2002]
宣戦布告
諸橋春江
Kinyobi ni wa Hana wo Katte [1986]
金曜日には花を買って