jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Otou Takuma 音尾琢真 ( Takuma Otou )

NameOtou Takuma
音尾琢真
Age41
Star SignAries
Birthday21 March 1976





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Watashi Kekkon Dekinain Janakute, Shinain desu [2016]
私 結婚できないんじゃなくて、しないんです
池田友則 (39)
Megabank Saishu Kessen [2016]
メガバンク最終決戦
Oginome Yuuji
荻野目裕司
Kounodori [2015]
コウノドリ
Seto Keisuke
瀬戸啓介
Wild Heroes [2015]
ワイルド・ヒーローズ
柳原俊三
TONBI [2013]
とんび
Kuzuhara Tetsuya
葛原鉄矢
Binbo Danshi [2008]
貧乏男子 (ボンビーメン)
Chagi
チャぎー (31)