jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Takada Sho 高田翔 ( Sho Takada )

NameTakada Sho
高田翔
Talent AgencyJohnny's Entertainment
Age24
Star SignVirgo
Birthday14 September 1993
Blood TypeAB





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Siren - Keiji x Kanojo x Kanzen Akujo [2015]
サイレーン 刑事×彼女×完全悪女
 
Seishun Tantei Haruya [2015]
青春探偵ハルヤ
Kubodera Kazutomi
窪寺和臣
Zeni no Sensou [2015]
銭の戦争
Sakurada Shinichi
Black President [2014]
ブラック プレジデント
Maekawa Kenta
Shinryochu [2013]
心療中
Tanaka Shun
Great Teacher Onizuka 2012 [2012]
グレート ティーチャー オニヅカ
Kikuchi Yoshito
Battery [2008]
バッテリー
Nagakura Go