jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Hinagata Akiko 雛形あきこ ( Akiko Hinagata )

NameHinagata Akiko
雛形あきこ
Age39
Star SignAquarius
Birthday27 January 1978
Blood TypeA
Height163cm
Weight48kg
B/W/H83 / 57 / 85





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (21)
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Kishida Tokie (Story 2)
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
Ichijo Chinatsu (ep. 6)
Meitantei no Okite [2009]
名探偵の掟
Miki Hiromi (ep. 10)
Monster Parent [2008]
モンスターペアレント
(ep 10)
Dondo Bare [2007]
どんど晴れ
Kagami Emiko
Keiyaku Kekkon [2005]
契約結婚
Ibuki Masako
平沢万砂子
Keishijyou Kanshiki Hon 2004 [2004]
警視庁鑑識班2004
伊村博美 (27)
Yamada ikka no shinbou [1999]
ヤマダ一家の辛抱
Yamada Naoko
Teppen [1999]
 
Romance [1999]
 
Yonigeya honpo [1999]
夜逃げ屋本舗
 
Kamen no onna [1998]
仮面の女
 
Oshigoto desu! [1998]
 
Seija no koushin [1998]
聖者の行進
水間妙子
Face [1997]
フェイス
 
Futari [1997]
二人
Kaminaga Misako
Sutouka sasou onna [1997]
ストーカー・誘う女
Uehara Michiru
Yami no purple eye [1996]
闇のパープルアイ
Ozaki
Shota no sushi [1996]
将太の寿司
 
Hanayome wa 16-sai! [1995]
花嫁は16才!
 
Saikou no koibito [1995]
最高の恋人
 

Users who voted for this artiste (2)
1. bakaneko_san
Lovely actress^^ Made a wonderful role in seija no koushin. Beautiful too^^
2. conan_00