jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Hamada Mari 濱田マリ ( Mari Hamada )

NameHamada Mari
濱田マリ
Age49
Star SignCapricorn
Birthday27 December 1968
Blood TypeB
Height151cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (39)
4-go Keibi [2017]
4号警備
Kanazawa Akane
金沢茜
Hippocrates no Chikai [2016]
ヒポクラテスの誓い
Kashiyama Teru
樫山輝
Nezumi, Edo wo Hashiru 2 [2016]
鼠、江戸を疾る 2
Osome
お染
Juhan Shuttai! [2016]
重版出来!
Kawa Maiko
河舞子
Tatakau! Shoten Girl [2015]
戦う!書店ガール
Ozaki Shiho
Massan [2014]
マッサン
Catherine Taneko
Senryokugai Sosakan [2014]
戦力外捜査官
Moriyama Kaoru
Nazo no Tenkosei [2014]
なぞの転校生
 
Nezumi, Edo wo Hashiru [2014]
鼠、江戸を疾る
O-some
Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso [2013]
よろず占い処_陰陽屋へようこそ
Kanai Emiko
Kasuka na Kanojo [2013]
幽かな彼女
Ohara Misao
Dinner [2013]
Okuzono Akemi (ep. 1-4)
Shotenin Michiru no Mi no Uebanashi [2013]
書店員ミチルの 身の上話
 
Akumu-chan [2012]
悪夢ちゃん
Kaibara Satoko
Iki mo Dekinai Natsu [2012]
息もできない夏
Tadokoro Mitsuko
Kaeru no Oujo-sama [2012]
カエルの王女さま
Sakura Mama
Carnation [2011]
カーネーション
Yasuoka Tamae
URAKARA [2011]
 
HAMMER SESSION! [2010]
ハンマーセッション!
Oota Kiyoko
Tsure ga Utsu ni Narimashite. [2009]
ツレがうつになりまして。
 
Voice [2009]
ヴォイス
Hanei Hoko
Camouflage ~ Aoi Yu x Yottsu no Uso [2008]
カムフラージュ
Mi-chan (chapter 4)
Saito-san [2008]
斉藤さん
Yamamoto Miyuki
山本みゆき (36)
Kikujiro to Saki 3 [2007]
菊次郎とさき3
Tanigawa Katsuwe
Ushi ni Negai wo: Love & Farm [2007]
牛に願いを - Love & Farm
 
Kodoku no kake [2007]
孤独の賭け
澄田香織
Erai Tokoro ni Totsuide Shimatta! [2007]
エラいところに嫁いでしまった!
Moriyama Yumi
Yakusha Damashii [2006]
役者魂
斉藤和子
Tsubasa No Oreta Tenshitachi 1 [2006]
翼の折れた天使たち
(Episode 4)
Unfair [2006]
アンフェア
Hasumi Anna
蓮見杏奈
Kiken na Aneki [2005]
危険なアネキ
Noguchi Koharu
Wonderful Life [2004]
ワンダフルライフ
伊佐山幸枝 (37)
Sore wa, Totsuzen, Arashi no you ni... [2004]
それは、突然、嵐のように…
Yoshizawa Kazumi
吉沢 和美
Kikujiro to Saki [2003]
菊次郎とさき
谷川かつゑ (35)
Diamond Girl [2003]
ダイヤモンドガール
アケミ
Yoiko no Mikata [2003]
よい子の味方
横山さゆり (34)
Oatsui no ga osuki? [1998]
お熱いのがお好き?
 
Love again [1998]
ラブ・アゲイン
 
Koi no bakansu [1997]
恋のバカンス
 

Artiste Links (1)
mari hamada's homepage