jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Hosokawa Shigeki 細川茂樹 ( Shigeki Hosokawa )

NameHosokawa Shigeki
細川茂樹
Age46
Star SignSagittarius
Birthday16 December 1971
Blood TypeO
Height179cm
B/W/H94 / 70 / 93





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (31)
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Murakami Tetsuo
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Fujiwara no Motofusa
KenjiEOnijima Heihachiro [2010]
検事・鬼島平八郎
 
Tenshi no Wakemae [2010]
天使のわけまえ
 
Hancho 3 [2010]
ハンチョウ 3
Hayami Naoki
Hancho 2 [2010]
ハンチョウ 2
Hayami Naoki
速水直樹 (42)
Salaryman Kintaro 2 (TV Asahi) [2010]
サラリーマン金太郎 2
Takatsukasa Seiji
Hancho ~ Jinnansho Azumihan [2009]
ハンチョウ ~ 神南署安積班
Hayami Naoki
Salaryman Kintaro (TV Asahi) [2008]
サラリーマン金太郎
Takatsukasa Seiji
Shanghai Typhoon [2008]
上海タイフーン
 
Yoshitsune [2005]
義経
Tairano Shigehira
平重衡
Hikeshiya Komachi [2004]
火消し屋小町
Nakayama Keisuke
中山圭介 (30)
Keiji Ichiro [2003]
刑事★イチロー
鳥貝 誠 (30)
My Little Chef [2002]
 
Kochira Dai San Shakaibu [2001]
 
Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki [2001]
危険な扉 - 愛が手錠をつなぐ時
 
Aijin No Okite [2000]
愛人の掟
 
Gekka no Kishi [2000]
月下の棋士
 
Out ~ tsumatachi no hanzai [1999]
OUT ~妻たちの犯罪~
真山努 (30)
Peach na Kankei [1999]
 
Joi [1999]
女医
 
Furuhata Ninzaburo 3 [1999]
古畑任三郎 3
 
Border ~hanzai shinri sousatsu file~ [1999]
ボーダー 犯罪心理捜査ファイル
 
Koori tsuku natsu [1998]
 
Ii hito [1997]
いいひと。
 
Kanojotachi no kekkon [1997]
 
Coach [1996]
コーチ
 
Campus note [1996]
キャンパス・ノート
 
Kagayaku toki no naka de [1995]
輝く季節の中で
 
Kindan no kajitsu [1994]
 
Kimi to ita natsu [1994]
君といた夏
 

Users who voted for this artiste (1)
1. majnate
It's Hibiki!