jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nakagawa Taishi 中川大志 ( Taishi Nakagawa )

NameNakagawa Taishi
中川大志
Age19
Star SignGemini
Birthday14 June 1998





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Juhan Shuttai! [2016]
重版出来!
Ootsuka Shuuto
大塚シュート
Minami-kun no Koibito [2015]
南くんの恋人
Minami Shunichi
南瞬一
Prison School [2015]
監獄学園
Fujino Kiyoshi
藤野清志
Jigoku Sensei Nube [2014]
地獄先生 ぬーべー
Tateno Hiroshi
Suikyu Yankees [2014]
水球ヤンキース
Shimura Kohei
Yakou Kanransha [2013]
夜行観覧車
Takahashi Shinji
高橋慎司
Miyabe Miyuki Mystery: Perfect Blue [2012]
宮部みゆきミステリー「パーフェクト・ブルー
Morooka Shinya
Great Teacher Onizuka 2012 [2012]
グレート ティーチャー オニヅカ
Yoshikawa Noboru
Taira no Kiyomori [2012]
平清盛
Minamoto no Yoritomo (as a boy)