jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
D-Addicts Site Status?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 77, 78, 79  Next
 
Post new topic   Reply to topic    jdorama.com Forum Index -> General Discussions
View previous topic :: View next topic  
ziliey



Joined: 22 Sep 2010
Posts: 9
Location: Maldives
Country: Maldives

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:56 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

amrayu!!!! Thank you sooo much!!!
You are the best!!!
Big Grin Victory! Peace!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
onigiriman



Joined: 09 May 2006
Posts: 2


PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:10 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

What's up? I read that d-addicts is up, but I still can't seem to connect. bleh
_________________
What am I doing here?!?
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:25 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

onigiriman wrote:
What's up? I read that d-addicts is up, but I still can't seem to connect. bleh

Yeah, same here. Sweat

According to amrayu:
amrayu wrote:
Hi guys,

I just emailed Ruroshin directly.

The domain briefly expired and the domain host did not notify Ruroshin (the owner/creator of D-addicts.com) about it.

He has since renewed it. Please wait till your ISP flushes the DNS and D-addicts should come up normally. Smile


There must be a way that a user can instigate a DNS flush, but I don't know how. Sweat
Back to top
View user's profile Send private message
Tu_triky



Joined: 15 Jun 2004
Posts: 46161
Location: Los Skandolous, California
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:38 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:


There must be a way that a user can instigate a DNS flush, but I don't know how. Sweat


Yeah, it's called prune juice.
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:42 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Tu_triky wrote:
Yeah, it's called prune juice.

I had a feeling someone would make a reference like that. hehe
Back to top
View user's profile Send private message
Tu_triky



Joined: 15 Jun 2004
Posts: 46161
Location: Los Skandolous, California
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:46 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:

I had a feeling someone would make a reference like that. hehe


Sorry. Smile

I thought way back in the day, I read about a method to do the DNS flush but quite frankly I forgot what it was.
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:49 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Tu_triky wrote:
I thought way back in the day, I read about a method to do the DNS flush but quite frankly I forgot what it was.

I tried this from the command prompt:

Code:
c:\ipconfig /flushdns


But it didn't work. Sad

EDIT: Hey, it did work...! w00t!
Back to top
View user's profile Send private message
Tu_triky



Joined: 15 Jun 2004
Posts: 46161
Location: Los Skandolous, California
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 10:54 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:

I tried this from the command prompt:

Code:
c:\ipconfig /flushdns


But it didn't work. Sad

EDIT: Hey, it did work...! w00t!


Sweet.
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 11:27 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Tu_triky wrote:
Sweet.

It didn't seem to take right away... Had to reboot my machine. Head Scratch
Back to top
View user's profile Send private message
Tu_triky



Joined: 15 Jun 2004
Posts: 46161
Location: Los Skandolous, California
Country: United States

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 11:30 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:

It didn't seem to take right away... Had to reboot my machine. Head Scratch


All I know is yesterday when ppl were saying it was up again, I was still getting nada, but earlier this morning I was able to access the site.
Back to top
View user's profile Send private message
qnuy



Joined: 14 Dec 2005
Posts: 4332
Location: between Okada Kengo and Minakata Jin
Country: Indonesia

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 11:53 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

some of my friends said that they can access D-A at the moment, but strangely I can't!!! Bang Head Bang Head Bang Head

this is so frustrating Shameful Cry Shameful Cry Shameful Cry
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 12:01 am    Post subject: Reply with quote Back to top

qnuy wrote:
some of my friends said that they can access D-A at the moment, but strangely I can't!!! Bang Head Bang Head Bang Head

this is so frustrating Shameful Cry Shameful Cry Shameful Cry

Did you try that command that I used a couple of posts earlier?
Back to top
View user's profile Send private message
qnuy



Joined: 14 Dec 2005
Posts: 4332
Location: between Okada Kengo and Minakata Jin
Country: Indonesia

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 12:14 am    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:

Did you try that command that I used a couple of posts earlier?


this one? c:\ipconfig /flushdns

what should I do with the command? just copy and paste? Doh!

I keep seeing this page



Bang Head
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 12:39 am    Post subject: Reply with quote Back to top

^ You need to run it from the command/DOS prompt.

You should get a message saying that the DNS has been flushed/cleared.

You might need to shut down and restart as well. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
lovely complex



Joined: 30 Oct 2010
Posts: 5
Location: Ajman
Country: United Arab Emirates

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 1:03 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Good Evening

hi everyone i need help that i did in many times in different laptops (ipconfig/flushdns)
but still same as qnuy get it T.T"

can anyone show the right step * maybe i'm doing in a wrong way, but i did this

start --> run --> cmd --> ipconfig/flushdns--> enter

and l tried by ip-address and i get same T.T


Shameful Cry please can anyone who login to D-A put the link her her Puppy Dog Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 1:08 am    Post subject: Reply with quote Back to top

^ Did you get a message saying that the DNS was cleared/flushed?

You might need to shut down and restart.
Back to top
View user's profile Send private message
lovely complex



Joined: 30 Oct 2010
Posts: 5
Location: Ajman
Country: United Arab Emirates

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 1:27 am    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:
^ Did you get a message saying that the DNS was cleared/flushed?

You might need to shut down and restart.


No i didn't get this message Shake Head
and i shut down and restart my computer,but still the same Shameful Cry

and i get this

Back to top
View user's profile Send private message
7th-key



Joined: 27 Jul 2010
Posts: 1172
Location: Germany
Country: Italy

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 1:29 am    Post subject: Reply with quote Back to top

my 2 cents:
It takes time until the new domain/IP values reaches all the DNS servers around the world. (It's said ~24h)
It could also be that the connection to the internet is through a proxy which hasn't got the current IP yet.
Worth a try is deleting the own browser cache, but don't expect too mutch.
Otherways there's not much to be done than wait.
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125053
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 2:02 am    Post subject: Reply with quote Back to top

lovely complex wrote:
No i didn't get this message Shake Head
and i shut down and restart my computer,but still the same Shameful Cry

and i get this


That's the correct message... Sweat

Like 7th-key said, you might just have to wait a bit. Sweat
Back to top
View user's profile Send private message
hitomi #1



Joined: 14 Feb 2009
Posts: 6884
Location: Syracuse, NY
Country: Liechtenstein

PostPosted: Sat Oct 30, 2010 3:36 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Waiting seemed to work, was able to get in thru my old connection on my toolbar. Applaud
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
   
Post new topic   Reply to topic    jdorama.com Forum Index -> General Discussions All times are GMT + 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 77, 78, 79  Next
Page 64 of 79

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum