jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Problems with the website
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 38, 39, 40  Next
 
Post new topic   Reply to topic    jdorama.com Forum Index -> Suggestions, Enquiries, Announcements
View previous topic :: View next topic  
Genma



Joined: 24 Sep 2000
Posts: 1137
Location: Singapore
Country: Singapore

PostPosted: Sat Jun 18, 2005 10:33 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

dochira wrote:
Okay, I noticed that on some pages, I am getting a Javascript error of:
Line: 1
Char: 1
Permission denied

<webpage URL>

Line 1, char 1?? The '<' in the DOCTYPE?? Huh? Head Scratch


Wierd.. my only guess is that the page wasn't loaded correctly. Any indication which pages produce this problem?

dochira wrote:
Oh, another thing that happens is people's signatures end up in a box with the scroll bars in it.


Thats expected. Happens to signatures that are too lengthly. Bleah
_________________
@_@ <--- webmaster?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest







PostPosted: Sat Jun 18, 2005 10:44 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

another prob is that its the slowest website on the net Bleah
Back to top
ahochaude



Joined: 01 Oct 2003
Posts: 10291
Location: Matsuhama-cho, Ashiya-shi, Hyogo-ken, Japan
Country: United States

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 4:21 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

Anonymous wrote:
another prob is that its the slowest website on the net Bleah

ah. thanks for the insight. anything else you want to add?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
dochira



Joined: 13 Oct 2004
Posts: 8550
Location: California
Country: United States

PostPosted: Wed Jun 22, 2005 4:46 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Genma wrote:

Wierd.. my only guess is that the page wasn't loaded correctly. Any indication which pages produce this problem?

Only those pages with large avatars. But I have not (nor ever have) experienced it at work. Only at home. Strange indeed.

Genma wrote:

Thats expected. Happens to signatures that are too lengthly. Bleah

If the avatars are correctly resized, the signatures also correct themselves.
Back to top
View user's profile Send private message
niko2x



Joined: 24 Jun 2002
Posts: 4009
Location: East Coast, US
Country: Hong Kong

PostPosted: Wed Jun 22, 2005 11:13 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

ahochaude wrote:
Anonymous wrote:
another prob is that its the slowest website on the net Bleah

ah. thanks for the insight. anything else you want to add?
ggod thing you put the smiley at the end of your post shonen terrorist, otherwise it may have look like just another smart@$$ comment from a troll hiding behind "anonymous. Victory! Peace!
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125465
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 12:58 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

niko2x wrote:
ggod thing you put the smiley at the end of your post shonen terrorist, otherwise it may have look like just another smart@$$ comment from a troll hiding behind "anonymous. Victory! Peace!

Doh...!

Busted. hehe
Back to top
View user's profile Send private message
ahochaude



Joined: 01 Oct 2003
Posts: 10291
Location: Matsuhama-cho, Ashiya-shi, Hyogo-ken, Japan
Country: United States

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 5:55 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

haha. I didn't even bother to check the IP. Glad you guys did though.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125465
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Tue Jun 28, 2005 4:00 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Did the site hiccup for a couple of minutes?

I couldn't access the site... Head Scratch
Back to top
View user's profile Send private message
z123_us



Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2572


PostPosted: Tue Jun 28, 2005 4:02 am    Post subject: Reply with quote Back to top

bmwracer wrote:
Did the site hiccup for a couple of minutes?

I couldn't access the site... Head Scratch


yeah same here ! .... 2-3 minutes .. i got time outs also !

maybe still recoverig from the change of IP
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dochira



Joined: 13 Oct 2004
Posts: 8550
Location: California
Country: United States

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 9:05 am    Post subject: Reply with quote Back to top

Is there a way to fix the "Post doesn't exist" problem? Is the fact a post is deleted not being recorded in a table somewhere? Head Scratch

Though, I don't know if the problem goes away after a period of time.
Back to top
View user's profile Send private message
bmwracer



Joined: 07 Jul 2003
Posts: 125465
Location: Juri-chan's speed dial
Country: United States

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 9:10 am    Post subject: Reply with quote Back to top

dochira wrote:
Is there a way to fix the "Post doesn't exist" problem? Is the fact a post is deleted not being recorded in a table somewhere? Head Scratch

Though, I don't know if the problem goes away after a period of time.

I think not: when I was doing some cleaning up in the Drama forum, I noticed two identical threads with that problem... So I couldn't delete 'em. Sweat
Back to top
View user's profile Send private message
fybabe



Joined: 01 Jun 2005
Posts: 1022
Location: 2 hrs away from my boys
Country: Singapore

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 9:58 am    Post subject: Reply with quote Back to top

i feel that the japanese dramas are not updated fast enough.
i can't find 'propose' which aired recently in japan, in the drama list.
and also, is this site also listing movies?
coz it's woefully few and outdated...
eg. i found kubozuka yousuke's 'laundry' but not 'go'. so i can't vote for it...
Back to top
View user's profile Send private message
aho
Guest






PostPosted: Tue Jul 12, 2005 10:31 am    Post subject: Reply with quote Back to top

fybabe wrote:
i feel that the japanese dramas are not updated fast enough.
i can't find 'propose' which aired recently in japan, in the drama list.
and also, is this site also listing movies?
coz it's woefully few and outdated...
eg. i found kubozuka yousuke's 'laundry' but not 'go'. so i can't vote for it...
I'm sorry you feel that way.
You can utilize this link to input any contributions that you may have.
http://www.jdorama.com/viewtopic.6114.htm

Juliana and the admin could always use an extra hand as they are quite busy with their personal lives.

Oh, and the main focus of the site is dramas, which is why movies are not updated on a regular basis.

Hope that answers your question.

--aho
(was too lazy to log in Beaten )
Back to top
z123_us



Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2572


PostPosted: Tue Jul 12, 2005 7:08 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

aho wrote:


--aho
(was too lazy to log in Beaten )


Shake Head Shake Head Shake Head

and i thought u had registered a new name for one of your kids !! hehe
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dochira



Joined: 13 Oct 2004
Posts: 8550
Location: California
Country: United States

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 8:03 am    Post subject: Reply with quote Back to top

The link to the numbered dramas (0-9) does not work. I found this out when trying to jump to the Kinpachi dramas. (3 nen B-gumi...)

Broken link: http://jdorama.com/list.drama.1.0.htm
Back to top
View user's profile Send private message
Genma



Joined: 24 Sep 2000
Posts: 1137
Location: Singapore
Country: Singapore

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 12:06 am    Post subject: Reply with quote Back to top

dochira wrote:
The link to the numbered dramas (0-9) does not work. I found this out when trying to jump to the Kinpachi dramas. (3 nen B-gumi...)

Broken link: http://jdorama.com/list.drama.1.0.htm


Fixed! Thanks for pointing that out. That mistake must've been there for like... forever???
_________________
@_@ <--- webmaster?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
z123_us



Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2572


PostPosted: Mon Jul 25, 2005 12:47 am    Post subject: Reply with quote Back to top

seen this 3 times till now:

sometimes a person makes a post, it seems the post is linked to a new page in the topic, but when i click on the link to go there, it says

there r no posts for this page.

now when i go to the prev page in the same topic, the persons post is there, so i guess a mismatch is happening sometimes in the linking of page to the post.

any idea!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dochira



Joined: 13 Oct 2004
Posts: 8550
Location: California
Country: United States

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 2:27 am    Post subject: Reply with quote Back to top

z123_us wrote:
seen this 3 times till now:

sometimes a person makes a post, it seems the post is linked to a new page in the topic, but when i click on the link to go there, it says

there r no posts for this page.

now when i go to the prev page in the same topic, the persons post is there, so i guess a mismatch is happening sometimes in the linking of page to the post.

any idea!

Yup, that is happening here and there. It's really a nuisance on the V6 thread. My guess is some variable is not getting updated when posts are deleted (and/or merged) so it is not in sync with the actual thread. Just pure speculation.
Back to top
View user's profile Send private message
z123_us



Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2572


PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:09 am    Post subject: Reply with quote Back to top

dochira wrote:

Yup, that is happening here and there. It's really a nuisance on the V6 thread. My guess is some variable is not getting updated when posts are deleted (and/or merged) so it is not in sync with the actual thread. Just pure speculation.


i dont remember which artist it was ... but YES .. last time i noticed it in the artists topic. V6 or not !!!! am not sure

i remember it was by Aka.. so must be one of these Men groups or actor
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
z123_us



Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2572


PostPosted: Mon Jul 25, 2005 5:45 pm    Post subject: Reply with quote Back to top

OK ... the problem is in the V6 thread .. took some screen caps

refer to the square boxes

Aka made a post on V6



when one clicks on the link on the home page it takes me to a page with "NO posts exist for this topic" , and it has no linkage to anything ...



now when i goto the V6 thread directly and then goto the SECOND LAST page, u can see Aka's post.



Says it is a page before the last page but when u goto the last page ... u get the same error page




HOPE it helps !!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
   
Post new topic   Reply to topic    jdorama.com Forum Index -> Suggestions, Enquiries, Announcements All times are GMT + 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 38, 39, 40  Next
Page 3 of 40

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum