jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Katahira Nagisa 片平なぎさ ( Nagisa Katahira )

NameKatahira Nagisa
片平なぎさ
Age59
Star SignCancer
Birthday12 July 1959
Blood TypeO
Height167cm
B/W/H85 / 62 / 88





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (22)
Reverse [2017]
リバース
Hirosawa Masako
広沢昌子
Dear Sister [2014]
ディア・シスター
 
Otto no Kanojo [2013]
夫のカノジョ
Yamagishi Fumiko
Hungry! [2012]
ハングリー!
Yamate Hanako
Hidarime Tantei EYE [2010]
左目探偵EYE
Komukai Noriko
Real Clothes [2009]
リアル・クローズ
Mizushima Tomoko (ep. 3)
Kaze ni Maiagaru Vinyl Sheet [2009]
風に舞いあがるビニールシート
 
Joshi Deka! [2007]
ジョシデカ!
 
hoteriaa [2007]
ホテリアー
 
Kurosagi [2006]
クロサギ
Saejima Yoko
HAPPY [2006]
PSq
Ns' Aoi [2006]
Ns’ あおい 
Izumida Teru
泉田てる (47)
Toubousha [2004]
逃亡者
Onodera Chiaki
小野寺千秋 (42)
Tenka [2004]
天花
佐藤秀子   
Stand UP!! [2003]
浅井 とも子
Tenbatsu ya Kurenai Yami no Shimatsu Jou [2003]
天罰屋 れ 闇 始末帖
Matsuzaka Kurenai
Kanojotachi no Kurisumasu [2002]
彼女たちのクリスマス
楽しい家族旅行
Oyaji Tantei 2 [2002]
 
Kaidan Hyaku Shosetsu [2002]
怪談百物語
Story 10 "Kaidan Genji Monogatari"
六条御息所
Pretty Girls [2002]
プリティガール
Inou Shuko
伊能 秀子 (42)
Joshiana [2001]
女子アナ
Asou Ryoko
Ii hito [1997]
いいひと。