jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Akimoto Naomi 秋本奈緒美 ( Naomi Akimoto )

NameAkimoto Naomi
秋本奈緒美
Age55
Star SignCapricorn
Birthday13 January 1963





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Minami-kun no Koibito [2015]
南くんの恋人
Horikiri Ritsuko
堀切律子
Time Spiral [2014]
タイムスパイラル
Yuki Nozomi
結城希美
Kyumei Byoto 24 Ji 4 [2009]
救命病棟24時 4
(ep. 3)
Shin Kasouken no Onna 5 [2009]
新・科捜研の女 5
(ep2)
Fukidemono to Imoto [2008]
フキデモノと妹
 
Cat Street [2008]
キャットストリート
Kurita Hitomi - Nako's manager (ep. 4)
Sapuri [2006]
サプリ
Saito Nozomi
Ns' Aoi [2006]
Ns’ あおい 
 
Nemurenu Yoru Wo Daite [2002]
Yamaji Kimie
山路君枝 (35)
Somurie [1998]
ソムリエ
 
Watashi, mikata desu [1995]
 
Ninshin desuyo 1 [1994]
 
Ue o muite arukou! [1994]
上を向いて歩こう!
 
Kono yo no hate [1994]
この世の果て
田辺京子