jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Akai Hidekazu 赤井英和 ( Hidekazu Akai )

NameAkai Hidekazu
赤井英和





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (16)
Hanzawa Naoki [2013]
半沢直樹
Takeshita Kiyohiko
竹下清彦
Brother Beat [2005]
ブラザー☆ビート
Sakurai Tsutomu
Suna No Utsuwa [2004]
砂の器
Miki Kenichi
三木 謙一 (60)
Manten [2002]
まんてん
Hidaka Genkichi
日高源吉
Saigo no Kazoku [2001]
最後の家族
 
Koishite Shinitai [1999]
恋して死にたい
Yoshii Masaru
Koi no kiseki [1999]
 
Mama chari deka (keiji) [1999]
ママチャリ刑事!
 
Ryakudatsu ai ~ abunai onna [1998]
略奪愛・アブない女
 
Sono ki ni naru made [1996]
その氣になるまで
 
Kiseki no romance [1996]
 
Second chance [1995]
 
Watashi, mikata desu [1995]
 
Ningen shikkaku [1994]
人間・失格
大場 衛
Kou kou kyoushi [1993]
高校教師
新庄 徹
Tokyo Elevator Girl [1992]
東京エレベーターガール