jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Akiyoshi Kumiko 秋吉久美子 ( Kumiko Akiyoshi )

NameAkiyoshi Kumiko
秋吉久美子
Age64
Star SignLeo
Birthday29 July 1954
Blood TypeO





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Ito Oshikute [2016]
愛おしくて
Fukaura Reiko
深浦怜子 (60)
Yae no Sakura [2013]
八重の桜
Yamagawa En (Yamagawa Clan)
Nodame Cantabile [2006]
のだめ カンタビ−レ
Momotaira Minako
桃平美奈子
Densha Otoko [2005]
電車男
Aoyama Yuki
青山由紀 (48)
Mukodono! [2001]
ムコ殿/女婿大人
Takeyama Kaede
武山かえで (40)
Cinderella wa nemuranai [2000]
シンデレラは眠らない
 
Koi no kiseki [1999]
Tsukamoto Ayako
Keizoku [1999]
ケイゾク
 
Owaranai natsu [1995]
 
Goodbye Again [1992]
さよならをもう一度
 
Dragonfly [1988]
とんぼ
 

Artiste Links (1)
Akiyoshi Kumiko