jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Itao Itsuji 板尾創路 ( Itsuji Itao )

NameItao Itsuji
板尾創路
Age55
Star SignCancer
Birthday18 July 1963
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (17)
Bokutachi ga Yarimashita [2017]
僕たちがやりました
Nishizuka Tomohiro
西塚智広
Kumokiri Nizaemon 3 [2017]
雲霧仁左衛門3
関口雄介
Eigyou Buchou Kira Natsuko [2016]
営業部長 吉良奈津子
Yoneda Toshio
米田利雄 (49)
Shizumanu Taiyou [2016]
沈まぬ太陽
Hachiuma Tadatsugu
八馬忠次
Mare [2015]
まれ
Kontani Hiroyuki
Kabuka Bouraku [2014]
株価暴落
Yaen Hiromitsu
Ao no Umi [2014]
碧の海
Odate Isao
Gokuaku Ganbo [2014]
極悪がんぼ
Nukemichi Takumi
Gin Nikan [2014]
銀二貫
Hanbe-e
Dark System Koi no Ouza Ketteisen [2014]
ダークシステム 恋の王座決定戦
Phantom
Kazoku Game [2013]
家族ゲーム
Numata Kazushige
Platinum Town [2012]
プラチナタウン
Ishihara Takuya
Platinum Town [2012]
プラチナタウン
Ishihara Takuya
Deka Kurokawa Suzuki [2012]
デカ黒川鈴木
 
Tokyo DOGS ~ Saiaku de Saiko no Partner [2009]
東京DOGS
Tamura Yoji (ep. 4)
Kyumei Byoto 24 Ji 4 [2009]
救命病棟24時 4
Hanawa Shoji (anesthesiologist)
Shukan Maki Yoko [2008]
週刊真木よう子