jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nakamura Ikuji 中村育二 ( Ikuji Nakamura )

NameNakamura Ikuji
中村育二
Age65
Star SignCapricorn
Birthday21 December 1953





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Hitoya no Toge [2017]
ヒトヤノトゲ〜獄の棘〜
Hiranuma Hidenao
Last Hope [2013]
ラストホープ
Sajikihara Tomohiro (ep. 3, 6)
Platinum Town [2012]
プラチナタウン
 
Puzzle [2008]
パズル
Niwa Shuichi (ep. 10)
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Love generation [1997]
ラブジェネレーション
Ishihara