jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Nezu Jinpachi 根津甚八 ( Jinpachi Nezu )

NameNezu Jinpachi
根津甚八
Age71
Star SignSagittarius
Birthday01 December 1947
Height172cm
B/W/H95 / 84 / 94





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Kongai Renai [2002]
婚外恋愛
 
Honmamon [2001]
ほんまもん
Yamanaka Ichiro
Cinderella wa nemuranai [2000]
シンデレラは眠らない
 
Renai Sagishi [1999]
恋愛詐欺師
 
Koi no kiseki [1999]
Tsukamoto Masaharu
Border ~hanzai shinri sousatsu file~ [1999]
ボーダー 犯罪心理捜査ファイル
 
Ichiban taisetsu na hito [1997]
いちばん大切なひと
 
Wakaba no koro [1996]
若葉のころ
 
Dareka ga kanojo o aishiteiru [1992]
誰かが彼女を愛してる