jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Omori Nao 大森南朋 ( Nao Omori )

NameOmori Nao
大森南朋
Age46
Star SignPisces
Birthday19 February 1972
Blood TypeA
Height178cm
Weight65kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (17)
Totto Terebi [2016]
トットてれび
Iizawa Tadasu
飯沢匡
Kounodori [2015]
コウノドリ
Imahashi Takayuki
今橋貴之
S - Saigo no Keikan [2014]
S -最後の警官-
Kashii Hideki
Link [2013]
Terahara Ken
Mahoro Ekimae Bangaichi [2013]
まほろ駅前番外地
 
Shotenin Michiru no Mi no Uebanashi [2013]
書店員ミチルの 身の上話
 
BOSS 2 [2011]
Morioka Hiroshi
Keizoku 2: SPEC [2010]
ケイゾク 2: SPEC
(ep. 5-6)
Ryoma Den [2010]
龍馬伝
Takechi Hanpeita
Hagetaka [2007]
ハゲタカ
 
Dr Koto - Shinryoujo 2006 [2006]
Dr.コトー診療所2006
Sakano Takashi
Busu no Hitomi Koishiteru [2006]
ブスの瞳恋してる
Takeda Takeshi
Koi no Jikan [2005]
恋いの時間
谷本耕平
Haru to Natsu/Haru e Natsu [2005]
ハルとナツ
 
Fuufu [2004]
夫婦。
Motoki Shingo
元木慎吾 (28)
Hikeshiya Komachi [2004]
火消し屋小町
Mikuni Mamoru
三国 守 (30)
Dr. Koto Shinryojo [2003]
Dr.コトー診療所
Sakano Takashi