jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Maekawa Yasuyuki 前川泰之 ( Yasuyuki Maekawa )

NameMaekawa Yasuyuki
前川泰之





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (14)
Kakure Kiku [2016]
隠れ菊
 
Bijo to Danshi [2015]
美女と男子
Ishino Satoru
石野悟
Ore no Dandyism [2014]
俺のダンディズム
Date Jiro
Hanzawa Naoki [2013]
半沢直樹
Tamiya Motoki
田宮基紀
Last Cinderella [2013]
ラスト シンデレラ
Komatsu Tetsuro (ep. 7)
Tobo Bengoshi [2010]
逃亡弁護士
 
Buzzer Beat ~ Gakeppuchi no Hero [2009]
ブザー・ビート
Mishima Yusuke (retired player/temporary assistant coach)
Kiina ~ Fukano Hanzai Sosakan [2009]
キイナ
(ep. 4)
Hachimitsu to Kuroba [2008]
ハチミツとクローバー
Teranobori Yasuhiko
寺登泰彦
Watashitachi no kyokasho [2007]
わたしたちの教科書
 
Yakusha Damashii [2006]
役者魂
山崎紀夫
Kemonomichi [2006]
けものみち
黒谷富雄 (31)
Densha Otoko [2005]
電車男
Oikawa Naoto
及川尚人 (28)
Yume de Aimashou [2005]
夢で逢いましょう
篠田圭一郎 (33)