jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Iwamatsu Ryo 岩松了 ( Ryo Iwamatsu )

NameIwamatsu Ryo
岩松了





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (16)
Kinpika [2016]
きんぴか
 
Napoleon no Mura! [2015]
ナポレオンの村
Kitafu Mio
喜多 文夫
Gu-gu Datte Neko de Aru [2014]
グーグーだって猫である
 
Long Goodbye [2014]
ロング・グッドバイ
 
Coffee-ya no Hitobito [2014]
珈琲屋の人々
Tanba Naomichi
Tokkan Tokubetsu Kokuzei Choushukan [2012]
トッカン 特別国税徴収官
Kiyosato Hajime
Kagi no Kakatta Heya [2012]
鍵のかかった部屋
Togashi Koutatsu(ep. 9)
Chouchou-san [2011]
蝶々さん
Ohta Kisaburo
Propose Kyodai [2011]
プロポーズ兄弟
the father of the Yamada family
Gaikoukan Kuroda Kosaku [2011]
外交官・黒田康作
 
Atami no Sousakan [2010]
熱海の捜査官
 
GM Odore Doctor [2010]
GM~踊れドクター
Goda Yoshio (ep. 1)
Kansahojin [2008]
監査法人
General Manager of Suka Management
Zettai Kareshi [2008]
絶対彼氏
Izawa Yoshiharu (ep. 6)
Ashita no Kita Yoshio [2008]
あしたの、喜多善男
Ebata Eiji
江端達夫
Kaette Kita Jikou Keisatsu 2 [2007]
帰ってきた時効警察 2