jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Shirai Akira 白井晃 ( Akira Shirai )

NameShirai Akira
白井晃





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (13)
Massan [2014]
マッサン
Yaguchi
Higashino Keigo Mysteries [2012]
東野圭吾ミステリーズ
Kishida Sousuke (Story 2)
Shika Otoko Aoniyoshi [2008]
鹿男あをによし
(ep. 1)
Atsu-Hime [2008]
篤姫
Ando Nobumasa
Kekkon no Katachi [2004]
結婚のカタチ
Tokunaga Takuya
徳永卓哉 (45)
Shinsengumi [2004]
新撰組
Kiyokawa Hachiro
清河八郎
HR [2002]
Wakui Akira
Hero [2001]
(ep 11)
Sekai de ichiban papa ga suki [1998]
世界で一番パパが好き
 
With love [1998]
 
Furuhata Ninzaburo 2 [1996]
古畑任三郎 2
 
Seigi wa katsu [1995]
正義は必勝つ
 
Ohsama no resutoran [1995]
王樣のレストラン