jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Hashimoto Satoshi 橋本さとし ( Satoshi Hashimoto )

NameHashimoto Satoshi
橋本さとし
Age52
Star SignTaurus
Birthday26 April 1966
Blood TypeO
Height184cm
Weight77kg
B/W/H101 / 86 / 98





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (17)
Shizumanu Taiyou [2016]
沈まぬ太陽
Hamada Manji
Shitamachi Rocket [2015]
下町ロケット
Mita Kimiyasu
三田公康
Yokokuhan ~The Pain~ [2015]
予告犯
Tabuchi Yuzo
田渕勇三
Last Cinderella [2013]
ラスト シンデレラ
Endo Kenichi
Somato Kabushiki Gaisha [2012]
走馬灯株式会社
Sugiura Katsumi
Himitsu [2010]
秘密
Kosaka Yotaro
Keishicho Sosa Ikka 9 Gakari 5 [2010]
警視庁捜査一課9係 5
(ep. 6)
Meitantei no Okite [2009]
名探偵の掟
Kosaku (ep. 5)
Yume wo Kanaeru Zo [2008]
夢をかなえるゾウ
Julius Caesar (ep2-3)
Puzzle [2008]
パズル
Etajima Goro (ep. 10)
Mop Girl [2007]
モップガール
(epi 5)
Erai Tokoro ni Totsuide Shimatta! [2007]
エラいところに嫁いでしまった!
Yamamoto Eitaro
Haruka 17 [2005]
はるか 17
 
Tsuhan-Man [2002]
Harada
Whiteout [2000]
Aojima
Trick [2000]
トリック
Katsuragi Hiroaki (epi 8)
Meguri ai [1998]
めぐり逢い
 

Artiste Links (1)
Cube
Talent Agency