jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Sendo Akiho 千堂あきほ ( Akiho Sendo )

NameSendo Akiho
千堂あきほ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Kaze no Haruka [2005]
風のハルカ
Okunuki Hiromi
Ifm Home [2004]
アイ’ムホーム
祥子
Cinderella wa nemuranai [2000]
シンデレラは眠らない
 
Yonigeya honpo [1999]
夜逃げ屋本舗
 
Chef [1995]
ザシェフ
Izumi
Furikaereba yatsu ga iru [1993]
振り返れば奴がいる
 
Tokyo Love Story [1991]
東京ラブストーリー
Nagasaki Naoko