jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Shiba Toshio 柴俊夫 ( Toshio Shiba )

NameShiba Toshio
柴俊夫
Age71
Star SignTaurus
Birthday27 April 1947
Blood TypeA





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (11)
Designer Baby [2015]
デザイナーベイビー
Toge Rokuro
峠緑郎
Shi no Zouki [2015]
死の臓器
Uehara Sousuke
上原宗助
Dark Suit [2014]
ダークスーツ
 
Peter no Soretsu [2014]
ペテロの葬列
Mori Nobuhiro
Tokumei Tantei 2 [2014]
匿名探偵 2
Barber shop owner
Suitei Yuuzai [2012]
推定有罪
Urai Shigeru
Gou ~ Himetachi no Sengoku [2011]
江 ~ 姫たちの戦国
Kuroda Yoshitaka
Inu no Omawarisan [2010]
いぬのおまわりさん
Nose
Orthros no Inu [2009]
オルトロスの犬
Kumakiri Zenso
Call Center no Koibito [2009]
コールセンターの恋人
Nakashima Eisaku
3 nen B gumi Kinpachi Sensei 6 [2001]
3年B組金八先生
Dr. Yasui