jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Suzuki Anju 鈴木杏樹 ( Anju Suzuki )

NameSuzuki Anju
鈴木杏樹
Age49
Star SignLibra
Birthday23 September 1969
Blood TypeAB
Height161cm
Weight43kg
B/W/H83 / 57 / 86





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (33)
Aibou Season 15 [2016]
相棒 15
Tsukimoto Sachiko
月本幸子
Aibou 14 [2015]
相棒 14
Tsukimoto Sachiko
月本幸子
Aibou 13 [2014]
相棒シーズン13
Tsukimoto Sachiko
月本幸子
Aibou 12 [2013]
相棒シーズン12
Tsukimoto Sachiko
月本幸子
Oh, My Dad!! [2013]
オー・マイダッド!!
Shinkai Sayoko
Marks no Yama [2010]
マークスの山
 
Inu no Omawarisan [2010]
いぬのおまわりさん
Masaki Yoko
Koori no Hana [2008]
氷の華
 
Shin Kasouken no Onna 2 [2005]
新・科捜研の女
(epi 1)
Makeinu no Tooboe [2005]
負け犬の遠吠え
Sonoda Yayoi
園田 弥生 (35)
Semishigure [2004]
蝉しぐれ
矢田淑江
Hikari to Tomo ni [2004]
光とともに
Sagura Kaori
相良 薫 (34)
Zoku Heisei Meoto Jawan [2002]
続・平成夫婦茶碗
 
Let's Go Nagata-cho [2001]
 
Mukodono! [2001]
ムコ殿/女婿大人
Arai Azusa
新井あずさ (33)
Heisei meoto jawan ~ dokechi no hanamichi [2000]
 
Renai Sagishi [1999]
恋愛詐欺師
 
Somurie [1998]
ソムリエ
 
Koi wa aserazu [1998]
恋はあせらず
 
Koi no tamerai [1997]
恋のためらい
 
Souri to yobanai de [1997]
総理と呼ばないで
 
Koi no bakansu [1997]
恋のバカンス
 
Coach [1996]
コーチ
Shijimi
Rennai zenya ichidodake no koi 1 [1996]
 
Ninshin desuyo 2 [1995]
 
Chonan no yome 2 ~ jikka tengoku [1995]
長男の嫁2 実家天国
 
Bokura ni Ai wo! [1995]
僕らに愛を!
 
Aji ichimonme 1 [1995]
味いちもんめ 1
 
Wakamono no subete [1994]
若者のすべて
 
Chonan no yome 1 ~ the daughter-in-law [1994]
長男の嫁
 
Asunaro hakusho [1993]
あすなろ白書
 
Usotsuki wa Fuufu no Hajimari [1993]
嘘つきは夫婦のはじまり
 
Juunen ai [1992]
十年愛
 

Artiste Links (2)
Anju Suzuki

Anju Fanclub


Users who voted for this artiste (5)
1. siaoliao
I love how she carries herself. So beautiful and elegant. Her acting's great as well!
2. ep:silon
She looks darn cool despite her age... (^^;
3. nestea247
I like her elegance, beauty and shyness.
4. lingling
5. Kozure Ookami