jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Fall 2016   Winter 2017   Spring 2017   Summer 2017  
Watanabe Noriko 渡辺典子 ( Noriko Watanabe )

NameWatanabe Noriko
渡辺典子





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (10)
Hidarime Tantei EYE [2010]
左目探偵EYE
Kaito Sanae (ep. 2)
Akai Ito [2008]
赤い糸
Takemiya Sachiko
Keitai Sosakan 7 [2008]
ケータイ捜査官7
Amishima Harumi
Uramiya Honpo [2006]
怨み屋本舗
(ep 9)
Dillon ` Unmei no Inu [2006]
ディロン〜運命の犬 (うんめい の いぬ)
 
Kyumei Byoto 24 Ji 3 [2005]
救命病棟24時 3
 
Bishojo Senshi Sailor Moon [2003]
美少女戦士セーラームーン
Mayumi Osaka (Naru's mother)
Bijo ka Yajuu [2003]
美女か野獣
 
Itsumo kokoro ni taiyo o [1994]
いつも心に太陽を
 
Kou kou kyoushi [1993]
高校教師
三沢千秋